Najnovšie recenzie zo sekcie Práčky
Este neviem ohodnotit,mame ju par dni ale vyprala pekne
jednoduchá obsluha
Celkovo som s BEKO produktmi spokojny. Pravidelne nakupujem chladnicky, pracky a umyvacky. Za pomer cena/kvalita je to v poriadku
- tichá
- Produkt zodpovedá cene.
Produkt patrí do lacnejšej kategórie, je teda nutné prehliadnuť malé nedostatky. Vysoký hluk čerpadla sa po niekoľkých praniach výrazne znížil a nepôsobí rušivo. Za jediný problém považujem to, že v tesnení okolo dvierok, zostáva po ukončení prania väčšie množstvo vody. Inak nám výrobok vyhovuje, s kúpou sme spokojný.
- Perfektné doručenie a montáž
- Výhodou je že si sama môžem naprogramovať podľa toho aké mám znečistené prádlo koľko chcem aby sa pralo .
- Možnosť doplniť prádlo počas prania
- Cena alza dni
- Na 8kg prádla
- A energia
Vynikajúca hodnota za peniaze kúpená cez Alza dni ,A energetická trieda ,1400otačiek ,parný program, ticha ,cez aplikáciu ovládanie ,pripomienka čistenia pračky. Celková spokojnosť
Tichá krátke programy
- pere a suší veľmi dobre
- osvetlenie bubna
- väčší otvor bubna
- výber pracích programov
- dizajn výrobku
- chýbal návod na použitie
S produktom som veľmi spokojná. Práčku so sušičkou som vyberala na základe technických parametrov, rozmerov, predĺženej záruky a moderného vzhľadu. Využívam Využívam hlavne programy pre bavlnu, pre zmiešanú bielizeň a odložený štart. V konečnom dôsledku ju určite odporúčam.
Je veľmi hlučná, v dnešnej dobe už sú oveľa lepšie produkty na trhu.
Úsporná, ticha práčka .
- Známá vyzkúšaná značka
- Jednoduché ovládanie
- Tichá
- Velmi dobré pracie výsledky
Určitě odporúčam
- Oprala som naj nej biele prádlo, farebné, čierne a nakoniec aj psove deky a rohožu z pred dverí, je to super vec. Ale už to nieje tá kvalita čo bola kedysi, plechy sú tenšie...ale som rada, že sa ešte vyrába a dá sa kúpiť. Ja sa z nej teším.
- Horšia kvalita materiáku oproti Romo práčkam z minulosti. Ale operie dobre.
dobrá práčka za pár korun a hlavne je tichá tak ani noci nie je problém pratˇ susedia nepočuju
- Super zatial funguje
- Tichšia v porovnaní s AEG
- kvalitná a moderná
- musel som reklamovať kvoli poškodeniu pri montáži
- dvierka sa dosť zadrhávajú o tesniacu gumu
Práčku mi poškodili pri montáži, musel som reklamovať a rovnaký kus na výmenu už nemali. Vymenil som za AEG v podobnej cenovej relácii. Oproti AEG bola práčka tichšia a posobila trochu modernejšie. Dlohodobo s ňou nemám skúsenosti
veľky vyber zľavy..rychle dodanie.,na druhy den...služba vynesenie produktu na miesto v byte ...zapojenie...dobra služba
- Prisposobi si čas prania
- Tiche pranie
- Nie je tam zbytočne vela programov na pranie
Sme velmi spokojny s pračkou Bosch, mame uz druhu a taktiez k nej mame aj sušičku.
Reakcia značky BOSCH

velmi si vážíme vašeho vysokého hodnocení a děkujeme za něj! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
Přeji hezký den
Ondřej
Tým Bosch domácí spotřebiče
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »