Najnovšie recenzie zo sekcie Práčky

Candy RO4476DWMRR7/1-S

Candy RO4476DWMRR7/1-S

Overený zákazník NAY.sk Viera

Odporúča produkt
  • výhoda rozmerov, úzka s veľkým bubnom, minimálne hlučná, skoro ju nepočuť
  • pri žmýkaní veľmi skáče
Gorenje WDSI96A

Gorenje WDSI96A

Overený zákazník NAY.sk www.opat.sk

• Tichá
  • Nevibruje
  • Zo zavretého dávkovača občas vyšplechne malé množstvo vody.

Treba sa pripraviť na to, že sušenie trvá oveľa dlhšie, než pranie. Na uspokojivé vysušenie treba dať menšie množstvo prádla. Pri sušení sála z pračky intenzívne teplo. V zime to až tak nevadí. V lete počítajte s tým, že vám sušička vykúri miestnosť. Ak využijete iba pranie bez sušenia, môžete dať takmer dvojnásobnú dávku prádla než u obyčajnej pračky.

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Zakúpený v MALL.SK

Odporúča produkt
  • Som spokojný, práčka splnila očakávania.
Samsung WW11DG6B25LEU4

Samsung WW11DG6B25LEU4

Overený zákazník NAY.sk Overený zákazník

Odporúča produkt
  • Bola výborná akcia s cena
LG FLR7A92WG

LG FLR7A92WG

• Tichá a úsporná
Electrolux EW6SM426BC

Electrolux EW6SM426BC

Overený zákazník NAY.sk Solovič

Pridané: 23. novembra 2024

(naposledy upravené 25. novembra 2024)

Neodporúča produkt

Pracka vydava na odtokovej hadici divne zvuky typu bublanie, grganie pri cerpani vody z pracky. Najma pri spusteni a ukonceni cerpania.
Dotykove tlacidla nereaguju na prvy dotyk casto zareaguju az na 3 či 4 dotyk. Start/stop, teplota, otacky, atd.

Reakcia značky Electrolux

Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Čerpadlo pračky může při chodu vydávat různé provozní zvuky. Vyzkoušejte ověřit, zda není samotná vypouštěcí hadice chybně instalovaná, ucpaná nebo v některém místě skřípnutá. Také doporučujeme ověřit, zda není ucpaný samotný odpad, kam je hadice zapojená. Pokud se potíže opakují, tak prosím kontaktujte přímo naše Zákaznické centrum: https://www.electrolux.sk... Dotyková tlačítka mohou málo reagovat v případě příliš mokrých nebo příliš suchých prstů. Vyzkoušet lze také otřít ovládací část měkkým hadrem. S pozdravem Team Electrolux

AEG LFR83866OC

• Zistenie objemu náplne
  • Parné pranie
  • Kvalitné spracovanie
  • Tichý chod
  • Vyššia cena, ale platíte za kvalitu
  • Niektoré programy sú dlhšie, než by som čakal, ale fungujú
  • škoda že výrobca rozlišuje cenu setu a cenu za samotný spotrebič

Práčka Electrolux 700 SteamCare UniversalDose má svieži a moderný design a množstvo inovatívnych funkcií. Prvé, čo ma prekvapilo bola váha, ktorá je vyššia než pri bežných práčkach a samému sa zle premiestňuje, ale s použitými materiálmi, pôsobí kvalitným spracovaním a k tomu vyššia cena patrí. Otváranie dvierok má pohodlný veľký úchyt a celkovo pôsobí pevne. Práčka je vážne chytrá, podporu Wifi som zatiaľ nepoužil (predpokladám zapojenie na diaľku a sledovanie programov), ale programy s funkciou SensiCare, ktorá pozná (asi zváži) koľko bielizne perie a prispôsobí tomu program, a aj jeho dĺžku sú skvelé. Výrobca uvádza, že tým ušetríte 40% percent času, vody a energie. Ideálna rodinná práčka s jednoduchým ovládaním aj nastavením. Ponúka široké spektrum programov a možností prispôsobenia aj ručne, ale keď necháte všetko na auto a prispôsobí to sama práčka, tak tomu nevidím dôvod. Čo musím pochváliť je vážne tichý chod a papierovo energetickú efektivitu. Vyššia cena mi pri tomto modely príde úplne v poriadku, pokiaľ prihliadnete na to, ako je spracovaná, čo vie a ako perie.

Overený zákazník Testuj.to Michal

• Programy
  • Tichosť
  • Možnosť kapsúl do priehradky
  • Nejde spárovať s aplikáciou

Práčka ma veľmi milo prekvapila. Predovšetkým musím vyzdvihnúť jej tichú prevádzku, po spustení sme neverili vlastným ušiam. Je naozaj veľmi tichá a to sme ani neskúšali tichý režim. Programy sa jednoducho navolia a je ich tak akurát. Moc sa mi páči parný režim, ktorý bielizeň krásne osvieži. Najväčšia pecka je možnosť dávať kapsule do priehradky na prací prášok atď. To je naozaj skvelá vec. Jediné mínus za nás, že nám nejde práčka spárovať s aplikáciou.

Overený zákazník Testuj.to Ján

• Tichá
  • Aplikácia navrhnutá pre mužov
  • SteamCare.
  • MyCare 69.
  • Dotykový panel
  • Nie vo všetkom je návod zrozumiteľný

Práčka ma hneď po vybalení zaujala jednou vecou. Každý určite vie, že sa musia z novej práčky vybrať skrutky, ktoré zaisťujú bubon a to je v tomto prípade veľmi jednoduché. Po prečítaní návodu si s tým poradila aj moja žena a to nie je žiaden kutil. Čo som zasa ocenil ja bolo, že je tam všetko v češtine (myslím na práčke) a aplikácia do telefónu, ktorá Vás vedie za ručičku ako malé dieťa. O práčkach nič neviem, ale vyzbrojený aplikáciou som dokázal prať prakticky sám. Všetko je tam prehľadne popísané. Pranie sa dá nainštalovať pomocou panelu na práčke, aj pomocou aplikácie na telefóne a to rýchlo a prehľadne. Super je upozornenie po vypratí bielizne a tak človek po zapnutí práčky môže zabudnúť na pranie a robiť si čo potrebuje, pretože práčka sa sama pripomenie. Je super, že sa môžete pozrieť kedy doperie a to napríklad pri nákupe v obchode. Viete tak koľko máte ešte času. Čo ma ale zaujalo na prvé počutie? Práčka je veľmi, ale akože veľmi tichá. Super sú aj jej nadštandardné funkcie, ako program MyCare 69 hlavne na moje funkčnú bielizeň, ktoré na sebe máte napríklad jeden večer a potom dva dni niekde leží. (napríklad na rotopéde, na ktorom budete určite cvičiť). Aby som len nechválil, tak dotykový panel na práčke ma nie vždy sníma dobre a pri snahe pripojiť práčku k domácemu routeru som sa trochu zapotil. (koliesko na práčke musí byť na nejakom programe) Keď to ale zhodnotím, tak práčku môžem len odporučiť.

Overený zákazník MALL.SK Overený zákazník

Zakúpený v MALL.SK

• Všetko v poriadku

Overený zákazník Testuj.to Tomáš

Odporúča produkt
  • Tichý chod (aj pri 1400 otáčkach)
  • Množstvo programov
  • Kratšia prívodna hadica v balení

Práčka má tak akurát programov (krátke, dlhé na ručné pranie či veľmi znečistené oblečenie), to všetko na prehľadnom displeji s intuitívnym ovládaním. Menším negatívom je zásuvka na pracie prostriedky, ktorá je síce pevná a veľmi dobre riešená, vrátane miesta na kapsule (+špeciálne funkcie na pranie s kapsulami(, ale ide trochu horšie zasunúť (musí sa dať presne rovno, ale je možné, že sa trochu rozchodí)

Overený zákazník Alza.sk Petr

• Tichý chod
HAIER HW80-B14959EU1-S

HAIER HW80-B14959EU1-S

Pridané: 21. novembra 2024

(naposledy upravené 24. novembra 2024)

• Kvalita a spracovanie
  • Aplikácia HON
  • Refresh funkcia
  • Cena
  • Absencia zvukovej signalizácie

Táto práčka spĺňa naše očakávania, pred kúpou tejto sme mali práčku Samsung ktorá mala inventorový motor na remeň a pri žmýkaní bola podstatne hlučnejšia. Táto práčka ponuka po pripojení k aplikácii až 60 programov čo nás veľmi milo prekvapilo v aplikácii vám zobrazí aj aký program práve prebieha koľko zostava do konca programu a dokonca aj ktorá čas pracieho cyklu práve prebieha. Tiež sa môžte dozvedieť koľko elektrickej energie práčka počas prania ušetrila a koľko spotrebovala.

Čo sa týka kvality samotného prania to je na veľmi vysokej úrovni prádlo je čisté a skoro suché a to za celkom krátky čas , osvetlenie bubna sa dá zapnúť aj počas prania takže môžte tak nahliadnuť dovnútra.
Funkcia dualspray sa postará o čisté sklo a opláchne aj tesnenie okolo dverí čo je veľké plus.

V skratke za to čo táto práčka ponuka je jej cena veľmi nízka a dovolím si povedať že nemá v tejto cenovej kategórii konkurenciu.

Hoover H3TM28TAMC5/1-S

Hoover H3TM28TAMC5/1-S

Overený zákazník NAY.sk Overený zákazník

Odporúča produkt
  • Tichá prevádzka a veľký objem bubna. Zatiaľ vyskúšané a spokojnosť. Trochu sa bojím od tých dotykových tlačidiel, verím že nebude s tým problém. Veľa programov na výber, a úsporný.
  • Chýbajúci podrobnejší návod a nejaké inf. o spotrebe pri programoch (u starom elektroluxe to bolo). Pri 1000 otačkovom odstredení mi zdá byť prádlo vlhší ako pri starom elektroluxe, ale to ešte sa dá pomôcť - zapne sa odstreďovaní ešte raz 10 min a hotovo.
Hisense WF3S8043BW

Hisense WF3S8043BW

Overený zákazník NAY.sk Monika

Pridané: 21. novembra 2024

(naposledy upravené 21. novembra 2024)

Odporúča produkt

Nepoznala som znacku Hisense,ale som spokojná,odporucam
Pracka je dobrá, cenovo tiez vyhovojuca

Bosch WAN24266BY

Bosch WAN24266BY

Overený zákazník planeo.sk Overený zákazník

Zakúpený v planeo.sk

• Značka,dúfam že niečo vydrží

Reakcia značky BOSCH

děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Věříme, že vám bude pračka sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka