Poradňa Whirlpool AWE 50510

Autor: pirios | Vložené: 18.04.2020 000 18:58 | Témy: Poradňa Whirlpool AWE 50510

pirios

pirios

Kolieska a kratke vyvody

Cital som odpoved vyrobcu ohladom koliesok. Na mojom modeli avsak ziadne kolieska ani podvozok nie su. Alebo ma mikro rozmery a je na heslo. Na predoslych modeloch bola taka packa vpredu. Kde najdem presny technicky popis k pracke? V prilozenom navode nic nie je. Navyse vo filtri bola nejaka zostatkova voda! Pritom pracka bola komplet zapecatena. Cela pracka zvnutra bola nastrieka asi najakym dezin. roztokom a ten stekal uplne vsade, bol aj v davkovaci. Pekny chemicky smrad. Ale to sa casom dufam odpari alebo zlikviduje prvym pranim na prazdno. Nemilo som bol prekvapeny ale z dlzky kablov a odtokovej hadice. Predosle pracky mali vsetko v norme. Bol som informovany, ze vdaka EU musia byt tak kratke. Takze zakaznik si musi zaobstarat servismana, aby mu prisiel vymenit dane komponenty?! Zbytocne ukony. Nie je to ekonomicke ani ekologicke. Ak to dostanem vsetko bezplatne, tak OK, ale ani to nie je ekologicke. Ked EU nariaduje taketo opatrenia, tak nech su lahko uzivatelsky vymenitelne bez narusenia zaruky. Zaujimave, ze niektore modely v USA maju tieto veci vymenitelne zakaznikom. Dakujem za pripadnu odpoved.

  • 21. apríla 2020 - Oficiálny zástupca značky Whirlpool

    Dobrý deň,
    podvozok majú len vybrané modely.Niektoré pračky sú v továrni odskúšané preto sa môže stať že sa v nej nachádza zbytková voda.
    Doporučial by som vám kontaktovať kontaktné centrum Whirlpool cez email : linka_zákazní[email protected] alebo na tel.čísle 0850-003-007

    S pozdravom

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.