Poradňa Miele W 604

Autor: | Vložené: 05.02.2011 000 00:50 | Témy: Poradňa Miele W 604

Pranie bielizne

V decembri 2010 som kúpila pračku Miele 604 a nie som spokojná s praním hlavne spodnej bielizne. Nie sú také pekné biele, aké by mali byť. Používam Ariel a Persil a výsledok nie je taký, aký očakávam. Prečo? Moja 10 ročná stará pračka prala oveľa krajšie. Ďalej, som zvedavá ako treba používať tekutý prací prostriedok na pranie, keď zvolím program s predpraním? Nakoľko tekutý prac.prostriedok z komory pre hlavné pranie odtekáva hneď pri predpraní.?

  • Martina

    Martina

    8. marca 2011

    Dobry den,
    prave si idem kupit 627-ku - velmi podobne ako 604, tak som sa trochu zaujimala aj o Vasu otazku.. Ohladom prasku poradit neviem, treba asi vyskusat, samo Miele ma niektore vlastne. Skuste sa zastavit priamo v Showroome na Prievozskej v Bratislave, ak nie ste odtialto, skuste sa poradit telefonicky. Co sa tyka toho tekuteho prostriedku, prave som na nemeckych strankach nasla vlozku do nadob na pranie

    https://www4.miele.de...

    Pisu, ze je prave na riesenie tohto problemu - totiz, aby tekuty praci prostriedok nevytiekol pocas predpierania. Neviem, ci je tu bezne v ponuke, ale ak by ste kontaktovali prave ten Showroom, co je oficialne zastupenie Miele na SK, mali by Vam to vediet zabezpecit.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie (1)

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.