Poradňa Hotpoint WDG 8640B

Autor: | Vložené: 27.10.2014 000 16:29 | Témy: Poradňa Hotpoint WDG 8640B

Pradlo po suseni smrdi

dobry den, chcela by som poprosiť o radu. Túto práčku máme už rok, presnejšie 10 mesiacov, no prádlo po vysušení smrdí. Skúšla som dávať max. aviváže, no bez vysledku. je jedno či dám sušiť veľa alebo málo uterakov a na ktorý stupeň ich dám sušiť. Je to chyba od výroby alebo prečo sa to deje. Keď bola nová myslela som, že to preto, ked pár krát operiem a usuším tak sa to upravím, no nezemenilo sa to ani po roku.
další moj problem sa opäť týka sušenia. uteráky, postelné osuší na najväšom stupni pekne(okrem toho že smrdia a že su pokrčene a nepomože im ani žehlička, no to mi až tak neprekaža ako ten smrad) , ale ked dam susiť pravlo na stupeň, žehlenie, tak to je mokre a musím to dosúšať. Suší len osušky, uteráky povliečky, vysuší ich do smradľava po spálenine. ostatne pradlo nieje vobec vysusene.

Za au skorú odpoveď a radu, voped ďakujem.

  • Erika

    Erika

    24. novembra 2014 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    dobry, ja som mala podobny problem len s inou prackou. co pomohlo, vycistit pracku s octom a sodou bikarbonou, nepamatam pomer ale urcite som davala 1l. octu a dala prat na 90 stupnov a ked bola pracka nahriata nechala som asi hodku posobit. a hlavne, periem vsetko na 60-tke, lebo prasok a avivaz sa pri 40-tke nerozlozi. a dalsie hlavne, nechavam otvorenu pracku cely cas a tiez nadobky na prasok a avivaz. taka mudra som tiez az po tom, ako som si to od niekoho precitala a vyskusala, tak dufam, ze som aspon trochu pomohla.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (4)
    • Nie (2)

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.