Poradňa Whirlpool AWG 879

Autor: | Vložené: 03.01.2012 000 10:49 | Témy: Poradňa Whirlpool AWG 879

Dobry den chcem sa spytat

mam doma tutu pracku AWG879 a od nova mi nechce brat pri prani avivaz ostava mi stat stale v nadrzke ci sa to neda nejako rozobrat a vycistit alebo co stym moze byt dakujem

  • 3. januára 2012 - Oficiálny zástupca obchodu icityshop.sk

    Predpokladám, že sa Vám v nádobkách vytvára špina resp. plesne a pod. môže sa to dostať do šiat a následne na pokožku...

    Podľa môjho názoru máte tento problém - pomalé natekanie vody z dôvodu upchatých dierok (trisiek) môžete ho vyriešiť viacerými spôsobmi nasledovne:

    1.
    Odmontovať prívod vody do pračky a cez túto hadicu napustiť do pračky chemikáliu "PULIRAPID". Aby to ľahšie natieklo, pustite pračku na bežné pranie a s tým sa tekutina z flaše vysaje. Potom nechajte 1/2 hodinu reagovať, následne môžete pustiť pranie cez úsporný program, teplotu nastavte na 60-ku a nechajte prebehnúť celý cyklus na prázdno.

    2.
    Môžete použiť sódu na pranie. Celý sáčok vysypať do pračky a nechať prať naprázdno na 60-ku. Vyplavia sa všetky usadeniny. Ak viete nádržku na prášok vybrať, namočte ju do horúcej vody a vydrhnite, ak sa Vám to nepodarí, nastriekajte tam fixinelu resp. bref na plesne nechajte 15 min. pôsobiť a vyumývajte horúcou vodou.

    S pozdravom
    iCitySHOP

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.